KundesenterBetalingsløsninger

Vi tilbyr i dag følgende betalingsløsninger:

Faktura (Kreditt)
Samtlige bedriftskunder som registrerer seg på restaurantpartner.no eller sender bestilling via e-post får tildelt 10-dagers kreditt. Offentlige kunder får tildelt 30-dagers kreditt.
Vår webavdeling vil i etterkant av registreringen gjøre en kredittsjekk av kunden og forbeholder seg retten til å trekke tilbake kreditten dersom økonomiske tall eller annen informasjon ikke er tilfredsstillende. For eksisterende kunder som ønsker å søke om kreditt, må søknad sendes oss via eget kontaktskjema. E-post kan også sendes direkte til post@restaurantpartner.no. Vennligst oppgi kundenummer, kundenavn og organisasjonsnummer i e-posten som skal merkes med «Søknad om kreditt». Private kunder har ikke tilgang til å søke om kreditt.

Forhåndsbetaling
Forhåndsbetaling er et alternativ for bedriftskunder som ikke har fått innvilget kreditt og som ønsker å betale med nettbank. Ved valg av «forhåndsbetaling» vil du innen 24 timer motta egen faktura på e-post. Varene sendes så raskt vi har registrert betalingen på våre konti. Dersom fakturaen ikke er betalt innen 10 dager slettes ordren og du vil motta en bekreftelse på kansellering av din bestilling.

Generelle betalingsbetingelser
Rastaurantpartner AS har salgspant i samtlige leverte produkter inntil hele kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt, jfr. panteloven § 3-14 flg. Restaurantpartner AS forbeholder seg retten til å kreve annen sikkerhet, i tillegg eller i stedet for salgspant. Slik sikkerhet kan kreves også etter at bestillingen er akseptert. Kjøper er ikke berettiget til å videreselge de leverte produkter som er beheftet med salgspant før kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt.